Thursday, January 21, 2016

CRUSHINGGGGG

Hellooo 

Today is friday and yeahhh tgif.. Awal kami balik sch ni ari soo memang la gembiraaaa.. Awal 4jam setengah k, siapa x gembira mmg xtau la dia tu orang ka apa ๐Ÿ˜’

Well hari ni sesuatu yg bikin sya punya hati berbunga-bunga matahari telah berlaku. Wuuuu the feeewwll is still here. Omoooo hahahaha. Memang tadi kalau sya x kontrol memangg.. aramakk sampai xtau apa sebenarnya sya mau ckp ni. Begini la sya kasi pendek cerita, tadi masa sya tunggu geng2 karas sya di pondok sikul..my crush ada bercerita dgn sya. Well bukanlah bercerita tpi ehh kira begitu jugalah. Apa yg sya tau, klu bercakap 1 2 patah pun kira bercakap suda tuu soo yeehh.. Kami bercerita. 

Time tu sya sdg duduk la, of courseee duduk sebab sya ni pantang nampak tempat duduk pastu x duduk. Apala guna tu tempat duduk kalau xda org mau duduk ohh.. Soo kamuu kamuu kamuuu klu nmpk ada kekosongan di mana2 tempat duduk yang kamu nampak, ringankan lah pantat mu untuk duduk yerrr hehehe. Make use of whats free. 
Remember that. Hoho~ 

First2 tu cuma sya n kawan sekelas sya saja yg ada di situ pondok. Well girls classmates of course. Kami yg first sbb kelas kami kena kasi lepas awal. Big thanks to our sporting teacher, maklumlah ari lima semua pun x sabar mau pulang. Entahlah apa yg dibuat di rumah tuuu.. Hahahaha.. Ckp orang tau2 sya sendiri pun mcm begitu. X lama lepas kami duduk2 situ, kelas lain pun kena kasi balik then thats when the story begins muahahahaha. 

Dia pun sdg tunggu geng2 karas dia time tu, jadi dorg tunggulah di pondok kami. Woot. Dlm hati mmg sya berteriak sudah tu tapi I kept my cool. Well crushh baitu. Hahahahahaha. "Sebenarnya ada dua pondok tapi maybe pondok kami dekat dgn kelas jadi dorg tunggu situlah." "Cutee nya diaa" "my crushhh" "Thank you Lord for today"  Ok inilah pikiran sya tym dorg di situ. Apa yg sya tulis ni itulah apa yg sya fikir tadi. What a complicated girl I am. Wuu hahahaha. Even mungkin tadi dia bukan tengok sya but butt butt my instict said HE WAS LOOKING AT ME LIKE SERIOUSLYYY.. Hahahahaha 


Sya pun berharap supaya geng2 karas sya cepat sampai supaya u knoww supaya x malu berh. Ramai lelaki situ and I feel soo insecure and whatnot. And thank God my friend arrived x lama lepas tu. My friend taru dia punya water bottle dekat pantat sya.. Xlah dekat sangat tapi berdekatan la. Pastu mcm dia jalan sekejap and sya lupa apa dia mau buat tuu.. And my girl classmate yg baru balik dari tandas minta kertas fullscape sbb mau lapis dia punya M. I gave her like seikhlas ikhlasnya. Cause I'm a good girl like that laa haha.. Praise me pls ๐Ÿ˜‚
Then time sya mau kasi bagi dia tu kertas, sya ter kasi jatuh my geng karas ounya water bottle. Well actually little damage saja but I know my geng karas was sad about that and truthfully saya rasa bersalah k. But thanks to that we talked. Huhuhu yeahh. We talked.

Our conversation goes like this. 

Crush : bahh kau kasi jatuh tu botol. 
Me : x apa baitu. Xda rosak juga. 
My girl classmate : thank you bia.(cause i gave her the fullscape paper)
Me: welcome.. Ehh aramakk ada pecah ohh.
Crush: nahh.. Xapa bah nnti sya beli baru. 
Me: hahaha
Crush: kau rindu english ka? Ni tahun kita x belajar tu kan. 
Me: x juga la.
Crush: tpi yg paling bikin panas itu sejarah. Ingatkan x sudah tau kena tukar istilah seja.
Me: iya kan.. Peng mal
Crush: ya
Me: tapi tahun depan kita ada eng juga tu balik
Crush: ohh

Okayy so after this i forgot whats the conver.. But i think we stopped. But i remembered kami ada ckp bye for each other la. Actually sya bye my girl classmate but dia pun ckp bye sama sya sooo ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ

Pastu, my geng karas n I pun beredar sbb mau p attend our pps meeting n dia n geng karas dia pun balik sbb mau solat jumaat. Kenenlahh sya x tau. Hahahaha. 

Well thats it... Cerita panjang2.. Tau2 mainpoint dia itu syakk hahahaha. Well memory kan bukan selalu ada begini. 
Anyway thanks God for this sweet moment today. Thanks too for EVERYTHING. Amen. 

Hihi. Thanks for reading! 





No comments: